Jalgpalli maailmameister: Cristiano Ronaldo on võimas, Messi karjääri on lõpusirgel

Henry Lääne
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Joan Monfort/AP

1998. aastal Prantsusmaaga maailmameistriks kroonitud ja kaks aastat hiljem Euroopa tšempioniks tulnud Emmanuel Petit' sõnul mängib jalgpallimaailma üks säravamaid tähti Lionel Messi kõrgel tasemel veel üks-kaks aastat.

Viimasel ajal on palju räägitud Messi võimalikust lahkumisest FC Barcelonast, kuna ta pole rahul klubi spordidirektori Eric Abidaliga. Väidetavalt on argentiinlasest huvitatud ka Inglismaa kõrgliiga klubid.

Petit, kes on teeninud leiba nii Barcelonas kui ka Premier League'is, usub, et Messil oleks Inglismaa meistrisarjas väga raske, vahendab AS. «Ausalt öeldes ma ei arva, et talle sobiks sealses liigas kogetav intensiivsus. Talle ei meeldi, kui vastased teda survestavad, Hispaanias on ta rohkem kaitstud.»

Prantslane ei mõista, miks peaks näiteks Manchester City Messist huvitatud olema. Jah, argentiinlane on fantastiline jalgpallur, kuid ta pole enam esimeses nooruses. Petit' saaks City huvist aru, kui kalender näitaks paari aasta tagust aega.

«Messi ei ole füüsiliselt nagu Cristiano Ronaldo. Viimane on võimas, aga 32-aastaselt mängib Messi kõrgel tasemel veel üks-kaks aastat,» lisas endine poolkaitsja.

Ülimalt edukat jalgpallurikarjääri nautiv Messi on Barcelona ridadesse kuulunud alates 2001. aastast. Ta on kümnekordne Hispaania meister ja võitnud neli Meistrite liigat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles