Itaalia jalgpallilegend ja tema poeg langesid koroonaviiruse küüsi

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Paolo Maldini.
Paolo Maldini. Foto: ADRIAN DENNIS/AFP/Scanpix

Kuri koroonaviirus jõudis ka Itaalia jalgpallilegendi Paolo Maldini perekonda. 

51-aastase Maldini ja tema poja Danieli nakatumisest teatas AC Milan. Paolo on Itaalia suurklubis tehniline direktor, 18-aastane Daniel müttab tiimi eest väljakul. 

Mõlemad tegid testi eile. «Nii Paolo kui ka Danieli tervis on korras, mõlemal jäi juba seljataha kahe nädala pikkune karantiin. Nad jäävad kodusele ravile seni, kuni ametlike nõudmiste kohaselt terveks tunnistatakse,» seisis pressiteates. 

Itaalias on koroonaviiruse levik äärmiselt ulatuslik. Täna teatas kolmandast nakatunust Torino Juventuse jalgpalliklubi, ent see on vaid jäämäe tipp. 

«Linn oleks nagu mahajäetud. Kostuvad vaid matuste märgiks kirikukellad ja kiirabi sireen. Surnuaia kõrval seisavad kirstud rivis, sest pole inimesi, kes need maha mataks. Iga perekonna vähemalt üks liige on koroonaviirusesse nakatunud,» kirjeldas Itaalias toimuvat 2018. aasta Pyeongchang taliolümpia tšempion Michela Moioli.

Viimase uuenduse kohaselt on Saapamaal koroonaviirusesse nakatunud üle 53 000 inimesi, kellest surnud ligi 5000. Haiguse on seljatanud üle 6000 kodaniku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles