Pareiko on valmis Wislas jätkama veel ühe hooaja

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko
Sergei Pareiko Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise puurilukk Sergei Pareiko sõnas, et on valmis Poola tippklubis Krakowi Wislas jätkama ka järgmisel hooajal.


Pareiko sõlmis mullu talvel Wislaga 1,5+1 aasta pikkuse kontrahti ehk mõlemapoolse huvi korral veedab puurilukk ka järgmise hooaja Poolas.

«Eelmise aasta lõpus helistas mulle klubi spordidirektor ning andis teada, et nad sooviksid koostööd jätkata,» avaldas Pareiko. «Minu jaoks oli see tähtis, et minuga arvestatakse. Kõik oli päris positiivne. Mina olin nõus ja nemad olid nõus. Proovime taas meistritiitli eest heidelda.»

Sügisringi järel on tiitlikaitsja Poola liigas turniiritabelis 6. kohal. Kui liidrist Wroclawi Slaskist jäädakse maha kümne silmaga, siis 3. kohal paiknev Varssavi Polonia on vaid nelja punkti kaugusel.

Samas tõdes Pareiko, et kokkuleppele jõudmise juures on kindlasti oluline asjaolu, et Wisla tagaks endale ka tulevaks aastaks koha eurosarjas. Poolas saab koha Meistrite liiga eelringi vaid meister, Euroopa liigasse pääseb samal ajal kolm meeskonda.

«6. mail lõpeb hooaeg ehk aprilli alguseks peaks juba enam-vähem selge olema, mis edasi saama hakkab. Kui läheb hästi, võib juba veebruaris kõik selgeks saada,» sõnas puurilukk. «Eurosarjast väljajäämise korral võib klubi osast meestest loobuda. Eesmärk on siiski praegust koosseisu koos hoida.»

Seni on Pareiko karjäär Poolas kulgenud positiivselt. Lisaks kevadisele meistritiitlile on väravavaht saanud ennast proovile panna ka eurosarjas – Euroopa liigas pääseti mäletatavasti ka alagrupist edasi.

«Mulle sobib siin kõik. Viimasel täisaastal on klubis kõik super olnud. Praegu ei tahaks midagi vahetada,» on Pareiko aasta tagasi tehtud otsusega rahul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles