Tevez: tippjalgpallur suudab ilma palgata elada kuni aasta

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Carlos Tevez
Carlos Tevez Foto: AGUSTIN MARCARIAN/REUTERS

Endine Manchester Unitedi ja Mancester City ründaja Carlos Tevez ütles, et kõrgeimal tasemel mängivad jalgpallurid peaksid nõustuma pooleaasta pikkuse palgakärpega.

«Jalgpallur suudab ilma palgata elada kuus kuud, võib-olla isegi aasta,» ütles praegu kodumaal Argentinas Boca Juniorsi värve esindav ründaja. «Me ei ole sama meeleheitel nagu nemad, kes elavad lastega ja peavad igal hommikul kell kuus kodust lahkuma ning saabuvad tagasi kell seitse õhtul, et perekonda toita.»

Tevezi sõnul peavad jalgpallurid koroonaviirusest tingitud kriisi ajal eeskuju näitama. Jalgpalliklubide ülesanne on tema sõnul aga kogukonda aidata. «Klubid peavad sekkuma. Selle asemel, et hommikusi treeninguid korraldada, tuleks neil kogukonna heaks midagi korda saata. Näiteks tuleks minna La Boca söögitubadesse. Mul oleks hea meel seal abiks olla.»

«Loodetavasti suudab kogu maailma toetav olla. Praegusel ajal mõistame, et oleme kõik samasugused. Loodetavasti kasvame ühiskondlikult ja homne päev on kogu maailmale parem,» avaldas argentiinlane lootust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles