Segane seis: Türgi tippklubi lõpetas Eesti koondislasega lepingu, aga loodab teda suvel mängimas näha

Henry Lääne
Copy
Ründelöögil on Oliver Venno.
Ründelöögil on Oliver Venno. Foto: cev.eu

Betsafe’i viimases videopodcast'is oli üheks külaliseks Türgist kodumaale koroonapausi pidama tulnud võrkpallur Oliver Venno. Tema leping Istanbuli Galatasarayga on lõpetatud, kuid eestlase mängud tippklubi eest ei pruugi olla peetud.

Venno selle hooaja viimane liigamäng Galatasaray eest toimus märtsi lõpus ja seda juba tühjade tribüünide ees, vahendas volley.ee. Türgi venitas liigade peatamise või lõpetamisega pikemalt kui enamik Euroopa riike, aga täna seisavad ka seal kõik pallimängud ja muud spordiüritused. 

«Praegu on seis Galatasarayga selles mõttes segane, et klubi lõpetas kõikide mängijatega lepingud ja saatis mehed koju. Samas öeldi, et nad loodavad mind juunis siiski mängimas näha, kui liigat ikkagi õnnestub jätkata. Treeneritelt saime koju kaasa treeningkavad, nii et olen lepinguta, aga veidi ikkagi seotud,» rääkis Venno.

Uuel hooajal tahaks ta Türgis jätkata ning pommitaja laual on ka paar kontrahtipakkumist. «Tahaks lähiajal uue lepingu paika saada, et oleks selgus,» lisas Venno.

Diagonaalründaja kinnitas, et soovib seotud olla ka rahvuskoondisega. Mullu jäi ta kohutavalt kulgenud EMilt kõrvale. «Eelmine aasta on minevik ja seda pole mõtet meenutada.

Uue peatreeneriga olen veidi suhelnud ja tahan koondise tegemistes kaasa lüüa. Kui oled kodus istunud ja puhanud, siis tahavad kõik kindlasti korralikult trenni teha ja mängida,» ütles Venno.

Vaata täispikka saadet:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles