Rootsi suusastaari mänedžerist ema: oleks äärmiselt kahetsusväärne, kui norralased raha ära ei maksaks (1)

Postimees Sport
Copy
Frida Karlsson (vasakul) koos mänedžerist emaga.
Frida Karlsson (vasakul) koos mänedžerist emaga. Foto: NILS JAKOBSSON/imago images / Bildbyran

Eelmisel nädalal kirjutasime Postimehes, kuidas murdmaasuusatamise Holmenkolleni MK-etapi korraldajad pole siiani maksnud parematele auhinnarahasid. Nüüd võttis sel teemal sõna ka naiste seas triumfeerinud Frida Karlsoni mänedžerist ema, kes loodab siiski võidusumma kätte saada.

«Kui lahendust ei leita, oleks see äärmiselt kahetsusväärne. Just 20-aastase inimese suhtes, kes on just teeninud oma esimene MK-etapivõidu. Hetkel ei ole me veel sellele liiga palju mõelnud, aga me kindlasti proovime Frida raha kätte saada,» sõnas Mia Karlsson VGle.

20-aastase rootslanna ema ei ole veel rahvusvahelise suusaliidu poole pöördunud. «Esmalt tahaksin ma rääkida Norra suusaliiduga,» ütleb ta. Kuid tõdeb, et on juba korraldajatele  saatnud e-maili teel vastava päringu, kuid pole sealt seni vastust saanud. 

Karlssoni ema mõistab siiski, et praegu ongi teistsugused ajad kui tavaolukorras. 

Holmenkolleni MK-etapi korraldajad sattusid tõsistesse raskustesse, kui koroonaviiruse tõttu jäi saamata kogu planeeritud piletitulu. Hetkel on neil välja maksmata kogu naiste ja meeste võistluste auhinnarahad. 

MK-etapi võitjad teenivad murdmaasuusatamises 9500 eurot, teise kohta omanikud 7100 eurot ning kolmanda koha omanikud 4700 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles