ManCity kaptenit ootab neljamänguline võistluskeeld

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olukord, kus Vincent Kompany (nr. 4) sai punase kaardi.
Olukord, kus Vincent Kompany (nr. 4) sai punase kaardi. Foto: SCANPIX

Inglismaa klubijalgpallis küttis pühapäeval kirgi Manchester Unitedi ja Manchester City vaheline FA Cupi kolmanda ringi kohtumine, mille ManU võitis 3:2.

Suurimat vastukaja tekitas kohtuniku Chris Foy otsus anda City kaptenile Vincent Komapny’le matši 12. minutil punane kaart. Kuigi Kompany tuli heitlusesse ManU mängumehe Nani’ga jalad ees, siis mängis ta antud olukorras puhtalt palli ja ka Nani jäi heitluse järel püsti.

Kuna see oli Kompany’le sel hooajal teiseks punaseks kaardiks, siis ootab teda praeguses seisus nelja mängu pikkune võistluskeeld. Otse antud punane kaart tähendab kolme mängu pikkust keeldu ja hooaja teine punane kaart lisab koheselt veel ühe mängu.

«Me kaebame selle otsuse edasi. Olen kindel, et võidame,» sõnas City peatreener Roberto Mancini. «Ma ei taha kohtunikust rääkida, kuna tahan ka järgmise mängu ajal meeskonna pingil istuda.»

Kui City apellatsiooni edu ei saada, siis peab Kompany vahele jätma Carling Cupi mõlemad poolfinaalkohtumised Liverpooliga ning matšid Inglismaa kõrgliigas Wigan Athleticu ja Tottenham Hotspuriga.

Kuna samal ajal viibib keskkaitsja Kolo Toure Elevandiluuranniku koondisega Aafrika meistrivõistlustel, siis peavad praeguse seisuga järgnevates kohtumistes keskkaitses koha sisse võtma Joleon Lescott ja Stefan Savic. Juba on kaalutud ka võimalust, et City kutsub meeskonda tagasi laenulepingu alusel Bolton Wanderersis viibiva Dedryck Boyata.  

ManCity konkurentsist lülitanud ManU-le loositi FA Cupi neljanda ringi kohtumiseks vastaseks Liverpool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles