Võime pahandanud tippjalgpallurist covidioot astus jälle ämbrisse

Henry Lääne
Copy
Marcos Rojo.
Marcos Rojo. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images

Argentina koondise jalgpallur Marcos Rojo jäi vahele karantiinireeglite rikkumisega. Tegemist on mitmenda kõrgel tasemel vutimehega, kes pole suutnud võimude palveid ja nõudeid kuulata.

Mitmekülgne kaitsja, kelle mängijaõigused kuuluvad Manchester Unitedile, on sünnilinnas La Platas, kus inimesed on kohustatud kandma näiteks maske ja hoidma distantsi. Rojo otsustas reegleid eirata.

Nimelt laadis tema vend Franco sotsiaalmeediasse klipi, kus tippjalgpallur mängis sõpradega kaarte, kuid ei kandnud maski ega hoidnud distantsi. Rojo veli kustutas küll video, kuid kahju oli juba tehtud, sest klipp oli internetis levinud.

Argentina meedia teatel on kohalikud võimud Rojo peale pahased, kuna tuntud jalgpallurina on ta paljudele inimestele eeskujuks, mis nõuab teatud käitumist, kuid millega kaitsja ei saanud hakkama. Muide, tegemist on teise korraga, mil vutimees on karantiinireeglite vastu eksimisega vahele jäänud: aprilli alguses korraldas ta koos sugulastega peo.

Ehkki 61 korda Argentinat esindanud Rojo mängijaõigused kuuluvad Unitedile, on ta praegu laenulepingu alusel kodumaa klubis Estudiantes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles