Jalgpalliliit tahab kontakttreeninguteks jätta vaid nädala ja lubab pettused ära hoida

Carl-Robert Puhm
Copy
Eesti Jalgpalli Liidu avalike ja koostöösuhete osakonna juhataja Mihkel Uiboleht (paremal) ja president Aivar Pohlak.
Eesti Jalgpalli Liidu avalike ja koostöösuhete osakonna juhataja Mihkel Uiboleht (paremal) ja president Aivar Pohlak. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Eesti jalgpalliliit saatis eile kultuuriministeeriumile kirja, milles taotleb kõrgliiga alustamist 19. maist. Esitatud plaani kohaselt saaksid jalgpallurid kontaktsete treeningutega alustada aga kõigest nädal enne võistlusmänge. Alaliidu sõnul pole see ideaalne variant, kuid praeguses olukorras paratamatu.

Meistriliiga jalgpallurid alustasid 2. mail pallitreeningutega. Alaliidu plaan näeb ette, et hiljemalt 11. maist mindaks edasi kontaktsete treeningutega ning 19. maist avataks hooaeg. 

Jalgpalliliidu avalike suhete juhi Mihkel Uibolehe sõnul on väljatöötatud kava olusid arvestades optimaalne. «Meie tingimus on olnud, et treenimiseks jääks minimaalselt kaks nädalat. Praegune kava tähendaks 17 päeva pallitrenne ning nädal kontaktseid treeninguid. Jah, rohkem piiranguteta treeninguaega oleks parem, aga see plaan on klubide heakskiidu saanud. Ideaalseid valikuid mõistagi ei ole, aga olusid arvestades on see piisav,» nentis Uiboleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles