Rodman astus Jordani kaitseks välja: seriaali kritiseerijad on vaimselt nõrgad

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Dennis Rodman (paremal) ja Michael Jordan 1998. aasta NBA finaalis.
Dennis Rodman (paremal) ja Michael Jordan 1998. aasta NBA finaalis. Foto: Nuccio Dinuzzo / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Michael Jordanist vändatud kümneosaline seriaal «The Last Dance» lõi vaatajad põhimõtteliselt kahte leeri: ühed on vaimustuses, teised kriitilised. 

Peamiselt on negatiivset tagasisidet tulnud Jordani endistelt tiimikaaslastelt. «Sari lahutas meelt, kuid meie, meeskonnakaaslased, teame, et umbes 90 protsenti öeldust oli vale,» ütles Horace Grant. Scottie Pippenile ei meeldinud aga väidetavalt vaatenurk, kus teda portreteeriti ülbe ja isekana. Sõna on võtnud ka teised.

Bullsiga kolm tiitlit võitnud Dennis Rodman aga kriitikaga kaasa ei lähe. «Arvan, et paljud mängijad pole vaimselt piisavalt tugevad, et Jordaniga toime tulla,» märkis kõmuline ekspallur Inglismaa meediale. «Phil Jackson oli väga rahulik treener. Jordan seevastu väga egoistlik ja otsekohene. Mind see ei häirinud, sest olin juba kuulus.»

Rodman rääkis ka seigast, kust ta keset hooaega mitmeks päevaks Las Vegasesse kadus. «Jordan ja Jackson rääkisid, et mul oli pausi vaja, mulle lubati 48 tundi. Tegelikult mul polnud puhkust vaja, lihtsalt tahtsin minna. Loomulikult ei piirdunud ma 48 tunniga, võtsin rahulikult umbes neli päeva,» jutustas üks läbi aegade paremaid lauavõitlejaid. 

«Jordan ei võtnud minu kallal, sest sain Detroidist ja San Antoniost kaasa võitjamentaliteedi. Teised tundsid võib-olla, et Jordan lükkab nad justkui bussi alla, aga tal oli sellest suhteliselt ükskõik. Ta tahtis iga hinna eest võita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles