Jordani dokumentaalsari sai jälle kriitikat: ta murdis kõiki mängijate vahelisi reegleid

Postimees Sport
Copy
Michael Jordan.
Michael Jordan. Foto: FRANK POLICH/AP

Paljude silmis ajaloo parimale korvpallurile Michael Jordanile ja Chicago Bullsi 1997/98 hooajale pühendatud dokumentaalsari «The Last Dance» oli ülipopulaarne, kuid on tekitanud kamaluga intriige. Nüüd ütles oma sõna sekka 2008. aastal Boston Celticsiga maailma tugevaima liiga NBA meistriks tulnud Kendrick Perkins.

«Kui tervet sarja vaadata, oli Jordan tehtud superkangelaseks ja pahalaseks,» ütles Perkins intervjuus väljaandele ESPN. Endisele keskmängijale ei meeldinud, et legend rääkis võistkonnakaaslaste kokaiini ja kanepi tarvitamisest. Samuti käis talle vastu karva, et Jordan puudutas teiste pallurite seiklusi naistega ja ööklubides käimist.

«Michael Jordan murdis kõiki mängijate vahelisi reegleid,» kostis Perkins, kes ei mõista, miks tahtis kuuekordne NBA tšempion sõna võtta oma endiste tiimiliikmete osas. ««The Last Dance» oli Jordani kiitmiseks, aga ta poleks pidanud teisi kritiseerima, et oma üleolekut tõestada, sest tema hiilgus räägib enda eest.» 

35-aastane Perkins sai NBAs kirja 16 hooaega ning oli tuntud oma kaitsemängu ja lauavõitluse eest. Tema karjääri põhihooaja keskmisteks näitajateks jäid 5,4 punkti ja 5,8 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles