Koroona läbi põdenud peatreener: öösiti mõtlesin, mis minust saab?

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Gian Piero Gasperini.
Gian Piero Gasperini. Foto: RemotePhotoPress/SIPA/Scanpix

Atalanta jalgpalliklubi 62-aastane peatreener Gian Piero Gasperini on õnnelik, et tal õnnestus koroonaviirus üle elada, kuid juhendaja tunnistab, et haigusperiood kulges tema jaoks väga raskelt.  

Gasperini tunnistas, et tundis ennast halvasti juba enne Meistrite liiga matši Valenciaga, mis on rahvusvahelises meedias ristitud «bioloogiliseks pommiks». «Mul polnud palavikku, aga tundsin ennast täpselt sama väsinuna nagu mu kehatemperatuur oleks 40 kraadi,» sõnas loots väljaandele Gazzetta dello Sport. 

«Kiirabi sõitis mu majast iga kahe minuti tagant mööda, kuna läheduses on haigla. Mul oli tunne, nagu käiks sõda. Öösiti mõtlesin, et mis minust küll saab? Ma ei taha veel surra, mul on siin ilmast veel nii palju teha,» meenutas Gasperini.

Kaks nädalat tagasi sai juhendaja teada karmi tõsiasja - temagi põdes koroonaviiruse läbi. «Mul on antikehad, kuid see ei tähenda, et ma oleksin nüüd immuunne.»

Nüüd ootab juhendaja, et jalgpallihooajale lükataks taas hoog sisse, kuna see annaks tema hinnangul Bergamo linna rahvale jõudu juurde. Atalanta hoidis enne koroonapausi liigas neljandat kohta, Meistrite liigas ollakse otsapidi veerandfinaalis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles