Hispaania meedia: Jõesaarega sõlmiti kaheaastane leping

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Janari Jõesaar.
Janari Jõesaar. Foto: Tairo Lutter

Mai lõpus hakkas korvpalliringkondades levima kuulujutt, et Hispaania kõrgliigaklubi Manresa on huvitatud Eesti koondise ääremängija Janari Jõesaarest. Nüüd kirjutab Hispaania ajakirjanik Oscar Herreros, et diil on tehtud. 

Kirjatsura kirjutas oma allikatele tuginedes, et klubi sõlmis Jõesaarega kaheaastase lepingu. Manresa ise Jõesaare kohta veel ühtegi infokildu avaldanud pole, aga eile teatasid nad 28-aastase ameeriklase Scott Eathertoni palkamisest. 

Enne koroonapausi Hispaania kõrgliiga teises pooles olnud Manresa on Eesti korvpallisõbrale tuttav kindlasti Siim-Sander Vene tõttu, kes tunamullu seal hooaega alustas, enne kui Fuenlabarada kaudu Gran Canariasse siirdus. 

Jõesaar kuulus tänavu BC Kalev/Cramo hingekirja ning tema keskmisteks näitajateks VTB Ühisliigas oli 11,5 punkti, 6,4 lauapalli, 1,2 korvisöötu ja 1,1 vaheltlõiget. 

27-aastane mängumees on varemgi Hispaanias kätt proovida saanud, kui 2018. aastal lõi käed Tenerife Iberostariga. Paraku toona tal ennast põhikoosseisu mängida ei õnnestunudki, kuid oma roll oli selles ka vigastusel. 

Peaks Jõesaar tõesti Manresaga käed lööma, ootaks teda Hispaanias ees ka paar tuttavat nägu. Äsja allkirjastas Fuenlabradaga kaheaastase lepingu Siim-Sander Vene. Lisaks võib oma võimaluse saada ka tänavu Cramos laenul olnud Sander Raieste, kellel algas äsja viimane lepinguaasta Saski Baskoniaga. 

Alles hiljuti Postimehele antud pikas intervjuus sõnas Jõesaar samamoodi, et tahab tänavu siirduda mõnda Euroopa tugevasse liigasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles