Aivar Rehemaale määrati esialgne võistluskeeld (2)

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Aivar Rehemaa.
Aivar Rehemaa. Foto: Arvo Meeks

Eesti Antidoping (EAD) teatas, et Aivar Rehemaale on alates tänasest määratud esialgne võistluskeeld, mis laieneb kõigile võistlustele, üritustele või muudele tegevustele, mida korraldab, kutsub kokku, volitab või tunnustab Rahvusvaheline Suusaliit FIS, Eesti Suusaliit või mis tahes muu Maailma Antidopingu koodeksit järgiv organisatsioon, vahendab pressiteade.

Juhtum sai avalikkuse jaoks alguse eile õhtul, kui suusaliit väljastas pressiteate, et Soome alaliidult saadud kinnitatud info kohaselt aitab Seefeldi dopinguskandaali mässitud endine suusatreener Mati Alaver korraldada 4.-25. novembrini Soomes Olosel seitsmele Eesti Suusaliidu liikmesklubi sportlasele laagrisse minekut.

Koroonapandeemia tõttu on Soome reisimiseks vaja saada aga kutset. Rehemaa pöördus Alaveri poole, et protsessi kiirendada. «Mati Alaver helistas oma sõbrale, Soome Suusaliidu peasekretärile, ja küsis, kas oleks võimalik kutse hankimist kiirendada. See ei vasta tõele, et ta aitab laagrit korraldada. Ta pole sellega kuidagi seotud,» rääkis Rehemaa eile õhtul Postimehele.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles