USA meedia: Woods oleks veidi enne õnnetust ühele autole peaaegu otsa sõitnud

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Tiger Woodsi luksusmaastur Genesis pärast avariid.
Tiger Woodsi luksusmaastur Genesis pärast avariid. Foto: Gene Blevins/Zumapress.com/Scanpix

Golfistaar Tiger Woods sattus Eesti aja järgi eile hilisõhtul raskesse liiklusõnnetusse. USA meedias üritatakse jälile jõuda põhjusele, miks ületas ta teelõigul piirkiirust.

Sellel teelõigul oli kiiruspiirang 70 km/h, kuid sündmuspaigale esimesena jõudnud politseiniku Carlos Gonzalezi sõnul kihutatakse seal ka 130 km/h. Kui kiiresti Woods sõitis, pole teada, ent politsei sõnul oli tegu «tavapärasest suurema kiirusega».

USA meedia kirjutab, et Woods oli õnnetuse ajal teel kohtumisele NFLi staaride Drew Breesi ja Justin Herbertiga. Trio pidi osalema ühe Golf TV saate filmimisel.

Pealtnägijad sõnasid, et kui Woods alustas umbes paarikümne minutilist teekonda majutuspaigast Rolling Hills Country Clubi, oli ameeriklane kärsitu ning soovis kärmelt autoga sõitma hakata. Fox News teatas, et Woods võis tee peal kiirustada, sest hotellist lahkumine venis. Väidetavalt ei toodud jänki autot temani soovitud kiirusega ning see ajas spordilegendi turri.

Kõmuportaal TMZ teatas samuti, et Woods lahkus majutuspaigast närvilisena. Nemad tõid aga selgituseks, et hotelli alal blokeeris Woodsi autot kaupa laadinud veok. Kui golfar sai lõpuks liikuma, olevat ta TMZi andmeil hotelli parklas ühele autole peaaegu otsa sõitnud.

Woods ega tema lähikondlased pole avariist veel detailselt rääkinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles