Eesti koondislase valus õhtupoolik: napp kaotus ning rahast ilma jäämine

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kaspar Treier.
Kaspar Treier. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondislase Kaspar Treieri jaoks osutus teisipäeva õhtu eriti tumedaks, kui ta pidi esmalt koos meeskonnakaaslastega alla neelama mõru kaotusepilli ning seejärel riietusruumi minnes avastati veel ühiselt, et nad olid ka rahast lagedaks tehtud. 

Esmalt mängust. Treieri leivaisa Sassari Dinamo sõitis tugevuselt kolmanda eurosarja ehk FIBA Meistrite liiga vahegrupi teises kohtumises külla Tšehhi tippklubile Nymburkile. 

Kuigi Sassari juhtis kohtumist suurema osa ajast, siis lõpuks tuli neil vastu võtta napp 89:90 kaotus. Meie mees eile väljakule ei pääsenud. Sassari tulemuslikuim oli Stefano Gentile 18 punktiga, võitjate parimaks osutus üleplatsimehena 28 sanga visanud Jerrick Hardin. 

Ent sellega halvad uudised alles algasid, sest pärast mängu riietusruumi minnes ilmnes, et sinna oli vahepeal sisse murtud ning mängijad rahast lagedaks tehtud. 

«Suurepärane organisatsioon ja külalislahkus siin Nymburkis, Tšehhimaal. Meistrite liiga mängu ajal murdis keegi meie riietusruumi ning tegi lahti otseses mõttes kõik kotid ja jopetaskud ning varastas kogu sularaha. «Naljakas» seik on sealjuures, et koroonareeglitest tulenevalt on kogu riik suletud ning sul pole võimalik kusagil käia. Saalis oli parimal juhul 60 inimest täna, ent ikkagi juhtus selline s***,» iroonitses Sassari mängumees Miro Bilan ühismeedias. 

Sassari järgmine euromäng toimub 17. märtsil, kui minnakse vastamisi Bambergiga. Senise kahe mänguga Treieri leivaisal veel võitu kirjas pole. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles