Treeneri käitumisest Nõmme Kaljule rääkinud mängija sai ükskõikse vastuse: «Ise olid ju nõus»

Meinhard Pulk
, reporter
Copy
Nõmme Kalju fännid. Pilt on illustreeriva tähendusega.
Nõmme Kalju fännid. Pilt on illustreeriva tähendusega. Foto: Sander Ilvest

​Sel nädalal raputas avalikkust endise jalgpalluri, kes kasutab tänapäeval nime Mia Belle Trisna, paljastus, et temalt röövis 14-aastasena süütuse üks treener. Postimees vestles eraldi mitme Nõmme Kalju naiskonna köögipoolega tuttava anonüümseks jääda soovinud allikaga, kes usuvad, et ohvreid on veel ning vutiõpetaja «hobist» arendada väljavalitud mängijatega eriti lähedasi suhteid oli teadlik ka tema tööandja.

Jalgpallihakatiste sõidutamine trenni ja koju, lubadus teha noortest järgmine Marta – inspireerituna naiste jalgpalli absoluutsest superstaarist –, manipuleerida nendega ning rõhutada, et ainus võimalus edu saavutada on järgida algusest lõpuni, viimse detailini kõnealuse treeneri soovitusi.

See Trisna poolt «Õhtu!» saates kirjeldatud muster oli läbiv ning tavaline, kinnitasid Postimehele jalgpallurid, kes mängisid kõnealuse treeneri käe all mitu aastat. Nende seas olid nii praeguseks Eesti mõistes tippjalgpalluriks kerkinud naised kui ka lihtsalt siinsel vutimaastikul tuntud persoonid. Kuivõrd juhendaja ei vastanud Postimehe korduvatele kõnekatsetele, ei maini me selles artiklis tema nime.

Copy
Tagasi üles