Peatreener Kalmazidis Pulga võimalikust naasmisest: selleks peaks ta olema supermees

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Ioannis Kalmazidis
Ioannis Kalmazidis Foto: Joosep Martinson/volley.ee

Tartu Bigbank alistas võrkpalli Eesti meistrivõistluste finaalseeria esimeses mängus Saaremaa VK 3:0. Tulemusest rohkem räägitakse pärast mängu aga saarlaste rünnakuvankri, diagonaalründaja Hindrek Pulga vigastusest. 

Nimelt maandus saarlasest pommitaja kolmandas geimis õnnetult ning vigastas hüppeliigest. Kui tõsiseks trauma osutub, ei tea veel keegi, kuid omal jalal diagonaalründaja täna platsilt igatahes ei lahkunud. 

Saaremaa VK peatreener Ioannis Kalmazidis ei olnud pärast kohtumist vigastuses osas aga kuigi optimistlik. «Hindrek peaks olema supermees, et kolmapäeval uuesti väljakule tulla. Ma pole arst, aga see on kahtlane, et ta uuesti mängida saab selles seerias,» lausus juhendaja alaliidu pressiteenistusele ning lisas, et oma osa selles traumas võis mängida ka saarlaste tihe mängugraafik. 

«Muidugi oli meil raske seeria seljataga ja oli väsimuse märke, mängisime ju Selveriga üliraske mängu 48 tundi tagasi. Pole lihtne uuesti energiat leida. Kahjuks juhtuvadki vigastused tihti just sellises väsimuse olekus,» leidis ta. 

Saaremaa nurgaründaja Rauno Tamme lubas aga igal juhul kahe päeva pärast kodusaarel toimuvas teises mängus minna väljakule võitlema. «Nagu eelmine seeria näitas, siis midagi pole veel läbi. Kui asjad on läbi, siis on läbi,» lausus ta mängujärgses intervjuus.  

Hindrek Pulga vigastus:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles