UFC meister läks sarja bossiga raha pärast tülli, vaidlusesse kisti ka Conor McGregor

Postimees Sport
Copy
UFC meister Jon Jones (vasakul).
UFC meister Jon Jones (vasakul). Foto: Michael Wyke/AP/Scanpix

UFC staar Jon Jones alustas järjekordset vägikaika vedu ning nõuab, et sarja juht Dana White maksaks talle raskekaalu tšempioni Francis Ngannouga matši eest õiglast tasu. Jonesi arvates on imelik, et kui Conor McGregor nõuab suuremat tasu ollakse sellega nõus, aga kui tema tahab suuremat sissetulekut, siis nimetatakse teda argpüksiks.

Endine kahekordne poolraskekaalu kuningas Jones läks endast välja pärast nädalavahetusel toimunud UFC raskekaalu tiitlimatši, kus 34-aastane Kameruni võitleja Francis Ngannou alistas teise raundi nokaudiga Stipe Miocici.

Võistlusjärgses intervjuus esitas Ngannou väljakutse Jonesile ning nimetas ameeriklast MMA kõigi aegade parimaks võitlejaks. Külma dušina kõlas aga UFC juhi White’i hilisem kommentaar, kus viimane arvas, et Ngannou peaks järgmisena ringi astuma ühe teise võitlejaga.

«Ngannou peaks ikkagi Derrick Lewisega võitlema. Aga kui Jones tahab päriselt võidelda, siis... Üks asi on lihtsalt säutsuda, et ma tahan seda matši, olen kaalu võtnud jne. Kas ta ikka tahab võidelda?» küsis White.

White’i kommentaarile vastas Jones säutsudes, et toogu raha lagedale, siis on ta valmis areenile astuma. «Kui kellelgi on veel küsimus, kas ma tahan võidelda, siis vastus on jah. Samas tahan ma ka raha teenida,» oli Jones konkreetne.

«Kui Conor McGregor tahab saada palju raha, siis see on normaalne. Kui Jon Jones tahab raha, siis ta on argpüks,» tõstatas Jones küsimuse. «Olen palju tööd teinud, võtnud kaalus juurde. Ma pole kunagi ühtegi matši kaotanud. Nüüd järsku öeldakse, et ma olen argpüks. Täielik jama!» põrutas Jones.

33-aastane Jones tundus olevat tõesti solvunud, kuid ütles lõpetuseks, et tal on juba 15 meistrivööd ette näidata ja see peaks midagi juba väärt olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles