Pidu katku ajal: Juventuse jalgpallurid eirasid koroonapiiranguid ja jäid politseile vahele

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Paulo Dybala (paremal) oli üks kolmest Juventuse mängijast, kes reegleid rikkus. Tiimi suurim täht Cristiano Ronaldo (vasakul) on käitunud eeskujulikult.
Paulo Dybala (paremal) oli üks kolmest Juventuse mängijast, kes reegleid rikkus. Tiimi suurim täht Cristiano Ronaldo (vasakul) on käitunud eeskujulikult. Foto: Marco Bertorello/AFP/Scanpix

Itaalia jalgpalli edukaima tiimi Torino Juventuse peatreener Andrea Pirlo eemaldas mängijad Paulo Dybala, Weston McKennie ja Arthuri ajutiselt meeskonnast, sest nad rikkusid Covid-19 reegleid. 

The Athleticu andmetel võõrustas McKennie kolmapäeval korteris suuremat koosviibimist. Lisaks Juventuse palluritele osales üritusel veel mitmeid üldsusele tundmatuid inimesi. Pidu kulmineerus sellega, et kutsuti politsei, kes ajas pundi laiali.

Itaalias kehtivad üsna karmid koroonaviiruse piirangud. Keelatud on suuremad kogunemised ning kella 22-5 rakendatakse üleriigilist liikumiskeeldu. 

Antud juhtumi puhul selgus, et politsei saabus McKennie korterisse kell 23.30. Väidetavalt said kõik üritusel osalenud ka trahvi, mille suurus pole teada. 

«Tean, et nõnda keerulisel ajal, mil maailm võitleb Covid-19ga, tulnuks sellist apsu vältida. Tegin valesti, et otsustasin õhtusöögile jääda. See polnud pidu, aga see ei vähenda eksimuse kaalu. Vabandan,» teatas Dybala sotsiaalmeedias. 

Juventus kohtub täna linnarivaali Torinoga. Peatreener Pirlo oli juhtunu osas resoluutne. «Paari õhtu taguse intsidendiga seotud kolm mängijat võistkonda ei kuulu. Rohkem pole mul midagi öelda, räägime derbist,» sõnas ta. 

Muide, Dybala maadles aasta tagasi koroonaviirusega poolteist kuud. Alles viies test andis negatiivse tulemuse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles