Klopp süüdistas kaotuses Realile vilemeest

Postimees Sport
Copy
Jürgen Klopp (vasakul) ja kohtunik Felix Brych.
Jürgen Klopp (vasakul) ja kohtunik Felix Brych. Foto: Kiko Huesca/Epa/Scanpix

Teisipäeval Meistrite liigas veerandfinaalis Madridi Realile 1:3 kaotanud Liverpooli peatreener Jürgen Klopp süüdistas pärast mängu kaasmaalasest kohtunikku Felix Brychi kehvas vilepartiis.

Klopp ütles pärast kohtumist, et sakslasest vilemees tegi Liverpooli ründaja Sadio Mane vastu isiklikke otsuseid. Eriliselt häiris peatreenerit olukord, kus Reali kaitsja Lucas Vazquez tõmbas Mane vastaste karistusala juures maha, kuid kohtunik näitas, et viga polnud. Vaevalt pool minutit hiljem lõi Marco Asensio Reali teise värava.

«Ma ei tea, mida kohtunik tänases mängus Sadioga tegi. Tundus, et ta langetas isiklikke otsuseid,» ütles Klopp. «Ütlesin talle (kohtunik Brychile - toim), et ta käitus Sadioga ebaõiglaselt. Ta (kohtunik – toim) ei olnud kaotusmängus põhisüüdlane, aga kohtumises on vaja ok'eid kohtunikku.»

Kuigi Klopp süüdistas paljuski kohtunikku, siis raputas ta ka oma meeskonnale tuhka pähe. «Peame poolfinaali pääsme endale võitlema, aga me ei saanud sellega hakkama, eriti avapoolajal. Me lihtsalt ei mänginud piisavalt head jalgpalli, et tekitada Madridi Realile probleeme,» lisas Klopp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles