Eesti meistriks kroonitud Tartu sai veel ühe rahasüsti

Postimees Sport
Copy
Tartu Bigbanki meeskond võitis 2021. aastal Eesti meistritiitli.
Tartu Bigbanki meeskond võitis 2021. aastal Eesti meistritiitli. Foto: Tairo Lutter

Värskelt Eesti meistriks võrkpallis tulnud Tartu Bigbank meeskond teenis võidu eest Tartu linnalt 5000 ning lisaks peasponsor Bigbankilt veel 15 000 eurot eripreemiat.

Vaid nädal tagasi teatas Bigbank, et toetab võrkpalliklubi nais- ja meeskonda kolme aasta jooksul poole miljoni euroga. Tartu Bigbanki meeskonda ja Tartu Ülikool/Bigbank naiskonda haldava MTÜ Spordiklubi Duo juhatuse liikme Alari Jõesaare sõnul on viimane nädal olnud klubi jaoks nagu unistus. 

«Jahtisime pikalt võitu meistrivõistluste finaalis ning kui majanduslik seis on kindel, siis saab kogu tiim täielikult oma parima taseme näitamisele keskenduda. Kui Bigbank teatas veel enne Eesti meistrivõistluste finaalseeria lõppu, et seisab meie seljataga ka järgmistel aastatel, siis andis see mängijatele täpselt vajaliku motivatsioonidoosi,» ütles Jõesaar pressiteate vahendusel.

«Läheme nüüd edasi Balti liiga veerandfinaali enesekindla ja tugeva tundega,» lisas Jõesaar. Kokku on Bigbank toetanud Tartu võrkpalli mees- ja naiskonda enam kui miljoni euroga. Tartu alustab Credit24 meistriliiga veerandfinaalseeriat Pärnu VK vastu kolmapäeval, otseülekannet näitavad kohtumisest Postimees.ee ja Kanal 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles