Cristiano Ronaldo sattus kriitikalaviini alla ebaõiglaselt

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: ALESSANDRO DI MARCO/EPA/Scanpix

Tippjalgpallurid peavad olema harjunud, et nende iga liigutust jälgivad miljonid inimesed. Viimastel nädalatel on kahe tähelepanuväärse intsidendiga jäänud fännide hambusse Cristiano Ronaldo. 

27. märtsil lõi Portugali ründaja viimastel minutitel tegelikult MM-valikmängus Serbia vastu värava, ent kohtunike arvates ei ületanud pall joont ning tabamus jäi lugemata. Kohtumine lõppes 2:2 viigiga. See vihastas Ronaldot nõnda palju, et ta viskas kaptenipaela murule ja jalutas platsilt minema.

Taas süüdistati vutimeest vihaprobleemides pühapäeval. Ronaldo koduklubi Juventus alistas küll Itaalia kõrgliigas 3:1 Genoa, ent temal jäi värav löömata. Kohtumise järel tekitas kõneainet tõik, et vahetult pärast lõpuvilet heitis staarmängija oma särgi platsile.

Sotsiaalmeedias hakkasid ringlema spekulatsioonid, et Ronaldo mõtleb vaid enda, mitte võistkonna edule. Välja koorus aga ka teine, üsna loogiline põhjendus.

«See on täiesti normaalne, et ta tahab väravat lüüa. Eriti kohtumise käiku arvestades. Selline hoiak käib suurte mängijatega kaasas – alati tahetakse endast märk maha jätta,» kaitses Juventuse peatreener Andrea Pirlo hoolealust. 

Tõsi, Ronaldo võiski enda üsna mannetus esituses pettunud olla, ent võistlusvormi platsile virutamine polnud sellega seotud. Mitme allika väitel viskas vutiäss särgi pallipoisile, kes oli seda varem endale küsinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles