Kerr Kriisa võib Arizonast lahkuda

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kerr Kriisa.
Kerr Kriisa. Foto: arizonawildcats.com

Tunnustatud USA ülikoolikorvpalli eksperdi Jonathan Givony sõnul võib Eesti koondise tagamängija Kerr Kriisa oma praeguse alma materi juurest lahkuda. 

Nimelt säutsus Givony, et Kriisa on andmas oma nime üles homme avanevasse üleminekuteportaali, mis tähendabki lihtsustatult, et eestlane võib Arizona Ülikoolist lahkuda mõnda teise tiimi.

«Loodan teada saada, mis võimalused mul täpselt on. Olen endiselt avatud Arizonasse naasmisele, kuid kõik sõltub sellest, milliseks asjalood kujunevad,» vahendab ajakirjanik Kriisa sõnu. 

Givony lisas seejärel omaltpoolt, et kuigi mänguloaprobleemi tõttu sai Kriisa lõppenud hooajal ennast näidata ainult lühikest aega, demonstreeris ta enda potentsiaali. «Ta on üks lubavamaid mängujuhte ülikoolikorvpallis, mistõttu tasub tema puhul oodata nüüd läbimurdehooaega. Kusiganes siis ta lõpuks maandub,» säutsus Givony. 

Kriisa käis Arizona ülikooli eest lõppenud hooajal väljakul kaheksas kohtumises ning tema keskmisteks näitajateks olid 5,5 punkti ja 2,4 korvisöötu. Meie mehe kaugvisete protsent oli 37%. 

Kuigi täpsustavaid kommentaare veel laekunud pole, siis ilmselt on Kriisa otsuse taga ka Arizona otsus vallandada korruptsiooniskandaalist tingituna nende senine peatreener Sean Miller, kes eestlase Wildcasti ridadesse ka keelitas. Wildcatsi uueks juhendaja peaks saama senine Gonzaga ülikooli abiline Tommy Lloyd. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles