Nädalavahetusel kulmineerunud võrkpalli Balti liiga valguses püüdis Postimehe sporditoimetuse taskuhääling «Kehakultuur» telefoni teel kinni Tartu Bigbanki peatreeneri Alar Rikbergi, et möödunule tagasi vaadata. 

Credit24 Meistriliiga finaal Tallinna Selveri ja Saaremaa VK vahel kujunes tõeliseks närvide mänguks, kus mänguilu just kõige rohkem polnud, kuid närvikõdi oli see-eest topelt.

Mis nüansid ja aspektid Ribergi enim üllatasid? Millega jäi esimest aastat peatreenerina tegutsenud juhendaja rahule, millega mitte? Kas ta seisab jätkuvalt oma eelmisel suvel öeldu juures, et ta pole veel peatreeneri ametiks küps?

Hooajast jäi tartlastel tänavu näppude vahele küll Eesti meistritiitel, kuid Balti liigas jäädi tühjade pihkudega. Selle põhjuseks olid vigastused, ent mis põhjustas omakorda vigastused? Järgmiseks hooajaks on Bigbankil kindlalt paigas kaks pusletükki, kuid peaaegu-sobituvaid-tükke leidub teisigi, milliseid? 

Märt Tammearu on kodumaa tolmu jalge alt pühkimas, kes Eesti võrkpalluritest peaksid samamoodi talitama? Mõistagi otsiti vastust ka kahele (väga) põletavale küsimusele: milline on Kert Toobali tervis ja mis saab Saaremaa VKst? 

Lisaks astuti saates välja Avo Keele kaitseks, selgitati aasta tagasi tehtud väljaütlemiste täpset tagamõtet (ja vabandati) ning arutati dopingu mõttekuse üle võrkpallis.

Kommentaarid
Copy