Video Bundesligast välja langenud Schalke fännid tahtsid jalgpalluritele peksa anda

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Schalke mängijad läksid fännidega tülli.
Schalke mängijad läksid fännidega tülli. Foto: RHR-FOTO/Tim Rehbein via www.imago-images.de/imago images/RHR-Foto

Eile sai selgeks, et seitsmekordne Saksamaa jalgpalli meister Schalke 04 langeb selle hooaja järel esiliigasse. Klubi fännid olid kaotusvalust sedavõrd marus, et tahtsid Schalke jalgpalluritele kere peale anda.

Schalke kaotas eile koduliigas 0:1 Bielefeldi Arminiale ning minetas matemaatiliselt võimaluse Bundesligasse püsima jääda.

Arusaadavalt on Schalke fännid kohutava hooaja tõttu vihased, ent nende pahameel võttis eile ootamatud mõõtmed. Twitterisse postitatud videost on näha, kuidas Schalke mängijad surmahirmus klubi ultrafännide eest põgenevad.

Fännide käitumises nördinud jalgpalliklubi tegi eile sotsiaalmeedias ka avalduse. «Kui kolmapäeva varahommikul Bielefeldist tagasi jõudsime, vahetasid mängijad ja üks fännirühmitus omavahel mõtteid. Arutelu käigus otsustasid tuvastamata isikud piire ületada. See on lubamatu. Kuigi Bundesligast väljalangemine tekitab viha ja pettumust, ei ole vägivallaga ähvardamine aktsepteeritav. Paraku täpselt niimoodi eile juhtus,» kirjeldas Schalke vahejuhtumit ning lisas, et asjaga tegeleb edasi politsei. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles