Saaremaa Võrkpalliklubi president lõpetas spekulatsioonid

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Selver Tallinn - Saaremaa VK.
Selver Tallinn - Saaremaa VK. Foto: Tairo Lutter

Saaremaa Võrkpalliklubi president Ivar Alt kinnitas, et klubi jätkab mängimist ka tuleval hooajal ning seda veelgi ambitsioonikamalt.

«Tahan igasugused spekulatsioonid lõpetada ja edastada spordiavalikkusele sõnumi, et Saaremaa Võrkpalliklubi ei kao kuhugi ja toimetame kindlasti edasi,» rääkis Ivar Alt Saaremaa Spordisõbrale.

«15. mail deponeerin notariaalselt klubile kogu järgmise hooaja vahendid,» lisas ta. «Mängijatega lepingu sõlmimisel on neil kindluse mõttes ka vastav lepingu koopia nähtav. See on selleks, et meestel oleks oma tuleviku osas kindlus ning nad saavad julgelt ja kõhklusteta kuuluda Saaremaa Võrkpalliklubi ridadesse.»

Keset hooaega rahalistesse raskustesse sattunud ning kolmest leegionärist ilma jäänud Saaremaa Võrkpalliklubi suutis tagasilöökidest hoolimata teha korraliku hooaja, lõpetades nii Eesti meistrivõistlused kui ka Balti liiga hõbemedaliga.

Võrkpalliüldsus hoidis Saaremaa jätkamisele kõvasti pöialt. Seda kinnitas aprillis ka volleliidu president Hanno Pevkur. «Ma väga loodan, et ka Saaremaa saab asjad korda ja jätkab. Iseküsimus on, millise eelarve nad kokku saavad. Suure tõenäosusega sellise eelarvega meeskonda, nagu oli sel aastal, neil komplekteerida ei õnnestu. Vaatame. Mina igatahes väga loodan, sest oleks väga halb, kui Saaremaalt võistkond kaoks. Usun, et kohalikud ettevõtjad, kohalik kogukond ja omavalitsus näevad, et tegelikult see, mida Saaremaal tehakse, on super.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles