Hyundai andis sõitjad üles järgmisele MM-sarja välisele asfaldirallile

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Thierry Neuville Horvaatia rallil.
Thierry Neuville Horvaatia rallil. Foto: Hyundai Motorsport

Hyundai rallitiim andis teada, et nende sõitjad osalevad järgmisel nädalal Itaalias toimuval Targa Florio rallil. Mõneti üllatavalt ei tee seda aga Ott Tänak.

2019. aastal maailmameistrit, kes oli Horvaatias hädas auto seadistusega, Hyundai meeskond võidukihutamiseks üles ei andnud. Küll antakse saapamaal võimalus Horvaatias poodiumi madalaimale astmele kerkinud Thierry Neuville'ile ning lisaks saab neljarattalise põrgulise roolis oma šansi ka tavapäraselt WRC2-klassis kihutav Ole Christian Veiby. 

«Ma ei tea ralli katseid, kuid olen kuulnud, et sealsed teed on väga huvitavad. See on minu ja mu paarimehe Martijni [Wydaeghe] jaoks hea võimalus parandada omavahelisest koostööd ja koguda eelseisvateks MM-rallideks asfaldil kogemusi,» sõnas MM-sarjas hetkel teist kohta hoidev belglane pressiteates. 

Kolmanda Hyundai mehena on Itaalias kohal äsja Horvaatias kaheksanda koha punktid endale noppinud Craig Breen, kelle ohjata on sel korral R5-masin.

7.–8. maini toimuv Targa Floria ralli koosneb kümnest kiiruskatsest ning selle kogupikkus on 92 kilomeetrit. 

Autoralli MM-sari jätkub alles 20. mail, kui toimub Portugali kruusaralli. Tänavuste võidukihutamiste seas on sõitjaid ees ootamas veel kolm asfaldirallit (Belgia, Hispaania, Jaapan), mis kõik sõidetakse hooaja teises pooles.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles