Karikafinaali jõudnud ja hooaja lõpus napilt medalita jäänud Tarvas vahetab peatreenerit

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Tarva peatreener Juris Umbraško.
Tarva peatreener Juris Umbraško. Foto: Tairo Lutter

Rakvere Tarva korvpalliklubi andis ühismeedias teada, et nende senine peatreer Juris Umbraško uuel hooajal meeskonna eesotsas enam ei jätka. 

«Rakvere Tarva korvpallimeeskonnaga paljude aastate vältel nii mängijana kui ka peatreenerina tihedalt kokku kasvanud Juris Umbraško on uute väljakutsete ootel,» seisis klubi teates. 

«Oleme Jurisele südamest tänulikud tema senise suure pühendumuse ning panuse eest Lääne-Virumaa korvpalli lipulaeva hüvanguks. Tuua meeskond mõne aastaga madalamalt liigatasemelt tagasi Eesti meistrisarja on tegu, mis pole sugugi igaühele kontimööda. Soovime 2017. aastast Rakvere Tarva peatreenerina töötanud Juris Umbraškole edukat karjääri juhendajana. Uute saavutusteni!» kirjutas klubi.

Umbraško tüüris Tarva meeskonna tänavu mõneti üllatuslikult karikafinaali, kui poolfinaalis suudeti 83:78 üle olla Pärnu Sadamast. Eesti meistrivõistlustel võitles klubi pronksmedalite eest, kuid lõpuks tuli Tarval tasavägises seerias tunnistada siiski Rapla Avis Utilitase 3:2 paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles