Messi andis Liverpooli vutitähe palkamiseks Barcelonale rohelise tule

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Georginio Wijnaldum.
Georginio Wijnaldum. Foto: PAUL ELLIS/AFP

Viis aastat Liverpooli jalgpalliklubis mänginud Georginio Wijnaldum liitub suvel tõenäoliselt Barcelonaga.

30-aastase Wijnaldumi leping Liverpooliga lõppeb 1. juulil. Kuigi jalgpallur soovinuks enda sõnul Liverpoolis jätkata, ei jõudnud ta klubiga kokkuleppele.

Nüüd on Hollandi koondise poolkaitsja aga lähedal liitumaks Barcelonaga, kes pakub talle kolmeaastast lepingut. Vutiajakirjaniku Matteo Moretto sõnul andis üleminekule heakskiidu ka klubi suurim täht Lionel Messi. Samas tunnevad Wijnaldumi vastu huvi veel PSG ja Müncheni Bayern.

Tegelikult lõpeb ka Messi leping Barcelonaga suvel, kuid märgid näitavad, et argentiinlane jätkab karjääri Kataloonias.

Hispaania klubiga liitumas ka tema hea sõber ja koondisekaaslane Sergio Agüero, kelle leping Manchester Cityga aegub samuti suvel. Tunnustatud jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano sõnul on Barcelona diili Agüeroga juba ära sõlminud.

Barcelona ongi sel suvel võtnud suuna vabaagentide turule. Lisaks eelmainitud mängijatele on nendega liitumas Manchester City keskkaitsja Eric Garcia, kes sõlmis juba detsembris Barcelonaga eellepingu.

Juulikuus saab vabaagent Lyoni ääreründajast Memphis Depayst, kellele Barcelona on pakkumise teinud, kuid pole jalgpallurilt veel vastust saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles