VIP-sektorist Meistrite liiga finaali vaadanud Tehva võitis kihlveo

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Kuno Tehva nautis Meistrite liiga finaali täiel rinnal.
Kuno Tehva nautis Meistrite liiga finaali täiel rinnal. Foto: Erakogu

Nõmme Kalju presidendil Kuno Tehval avanes tänu oma positsioonile UEFA võistluste komitees võimalus jälgida Portos peetud Meistrite liiga finaali VIP-sektorist.

«Muljed on võimsad. Sain osa A-sektori kogemusest. Mul oli esimene rida koht kuus, kaheksa kohta edasi istus UEFA president Aleksander Čeferin. See oli hea tunne. Arvestades stressi, mida Superliiga tekitas, oli mõnus tunda sellist kokkuhoidvat atmosfääri,» rääkis Tehva.

Nõmme Kalju presidendi sõnul vääris Londoni Chelsea 1:0 võitu Manchester City üle. Enne finaali tegi ta kolleegidega ka kihlveo, panuseks kätekõverdused. «Kumbki meeskond pole see, kellele pisarsilmi kaasa elaksin, aga ennustasin Chelsea võitu. Sellise valiku tegijaid oli oluliselt vähem. Alguses panime panuseks ambitsioonikad 50 kätekõverdust, kuid see kahanes viie peale. Kaotajad – need olid üsna lugupeetud inimesed – tasusid võla hotelli ees,» avaldas ta.

50 000 fänni mahutavale Estadio do Dragaole kogunes 14 000 pealtvaatajat. Kuna mõlema meeskonna fännid riietusid sinisesse ning ka staadionitoolid olid sinised, ei tekkinud Tehva sõnul muljet, nagu olnuks areen pooltühi.

«Atmosfäär oli väga hea. Kui võrrelda mänge, kus staadion on 100 protsenti välja müüdud, siis oli energia muidugi mõnevõrra teine. Kui aga arvestada konteksti, et pole ammu publikujalgpalli tunda saanud, siis igasugune samm normaalsuse poole tekitab lisaemotsioone,» lausus Tehva. Juba õige pea näeb Nõmme Kalju president järgmist tippkohtumist, sest 15. juunil ootab teda ees Prantsusmaa ja Saksamaa mäng EMil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles