Foto ⟩ Kauri hädad jätkuvad: avakatsel purunenud ratas jättis eestlased teepervele

Postimees Sport
Copy
Egon Kaur.
Egon Kaur. Foto: acp.pt

Portugali rallil head kiirust näidanud, ent velje purunemise tõttu üle katuse käinud ning seetõttu jalameheks jäänud Egon Kauril ja Silver Simmil õnnestus tänu heale suursponsorile Markku Rautiole ikkagi asendusautoga Sardiinias startida, ent sealgi pole hädad mehi maha jätnud. 

Kaur ja Simm olid Sardiinia ralli avakatsel R5-autode konkurentsis näitamas head minekut, jäädes vaheajapunktides alla vaid katse võitnud Mads Östbergile. Vahetult enne lõppu leidsid nad rajalt üles aga kivi, mis nende masinat kahjustas, ning nõnda veeresid nad üle finišijoone 11nda ajaga, kaotades Östbergile (13.46,0) 16,9 sekundit. 

«Ei tule häid uudiseid: katse lõpu poole oli sisekurvis kivi, mis kahjuks lõhkus vasakpoolse esiratta. Egon ja Silver proovivad teha, mis suudavad...,» teatas Kaur Motorsport sotsiaalmeedias.

Teisele katsele mehed aga õigeaegselt enam ei startinud ning teatud portaalidesse on ilmunud ka juba kirjed, et Kaur–Simm katkestasid ralli. Ametlikku kinnitust sellele veel tulnud pole, kuid nagu allolev pilt reedab, siis säärase autoga naljalt edasi ei sõida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles