Wimbledoni valitsev meister loobus turniirist viimasel hetkel

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Simona Halep võitis kaks aastat tagasi Wimbledoni turniiri.
Simona Halep võitis kaks aastat tagasi Wimbledoni turniiri. Foto: Ben Curtis/Pool via REUTERS/Scanpix

Naiste tennise maailma edetabeli kolmas reket Simona Halep teatas, et jätab Wimbledoni suure slämmi turniiri vigastuse tõttu vahele. 

Ajaloo ühe kuulsama turniiri valitsev meister (mullu jäi võistlus ära) teatas uudise kolm päeva enne põhitabeli mängude algust, vahetult enne loosi. Halep tegi säärele liiga mai keskel Rooma savi-liiva turniiril. Seetõttu jäid vahele ka Prantsusmaa lahtised. 

«Teatan kurvastusega, et pean Wimbledonist loobuma, sest vigastus pole veel täielikult paranenud,» vahendas turniiri koduleht Halepit. «Andsin endast kõik, et olla valmis mängima. Kahe aasta tagusest turniirist jäid suurepärased mälestused. Tahtnuks väga valitseva meistrina platsile tulla.»

Rumeenlanna tunnistab, et kahelt suurelt slämmilt eemale jäämine on rusuv eelkõige mentaalselt. «Eks paistab, mis tulevik toob. Loodetavasti muudab see mind tugevamaks nii sportlase kui ka inimesena,» märkis Halep. 

Juba varasemalt teatas WTA-tabeli teine number Naomi Osaka, et jääb Wimbledonist eemale. Nõnda tulebki esikolmikust Inglismaal väljakule vaid liider, kodupubliku ees võistlev Ashleigh Barty. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles