Ronaldost ilma jäänud Juventus pidi alla neelama teisegi mõru pill (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Pettunud Juventuse mängijad.
Pettunud Juventuse mängijad. Foto: Alessandro Di Marco

Torino Juventuse lemmikutel on käimas praegu keerulised ajad. Kaks päeva tagasi pidid nad hüvasti jätma klubi suurima staari Cristiano Ronaldoga, nüüd tuli neil vaadata, kuid lemmikud koduliigas kaotusekibedust tundsid. 

Valge Daam, nõnda Juventust kutsutakse, läks koduväljakul vastamisi Empoliga ning oli kohtumises selge favoriit. Külalisi see aga ei huvitanud ning 21. minutil tegi nende arvamuse valjuhäälselt kuuldavaks Leonardo Macuso, kes Empoli juhtima viis.

Kuigi Juventus oli nii enne kui ka pärast avatabamust selgelt aktiivsemaks pooleks – pealelöögid 20:9, väravale 6:3 –, ei õnnestunud neil viigiväravat lüüa. See aga tähendab, et kahe vooru järel pole Juventusel Itaalias veel võitu ette näidata: avavoorus tehti 2:2 viik Udinesega.

Juventuse fännide jaoks on see kahtlemata harjumuspäratu olukord, kuna vahemikus 2011–2020 domineerisid nende lemmikul saapamaal ning võitsid järjest üheksa tiitlit. 

Hooajal 2011/12 ei tuntud sealjuures isegi kordagi kaotusekibedust – 23 võitu, 15 viiki. Kõige «halvemal» tiitliaastal lahkuti väljakult pea norus seitsmel puhul (hooaeg 19/20). Eelmine hooaeg, mil jäädi pika pausi järel neljandaks, kaotati hooaja peale kuus kohtumist.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles