Ronaldost saab pika puuga Premier League'i palgakuningas, kuid Messile jääb ta ikkagi kõvasti alla

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Cristiano Ronaldo 2008. aastal, kandmas Unitedi särki.
Cristiano Ronaldo 2008. aastal, kandmas Unitedi särki. Foto: Martin Rickett

Manchester Unitediga taasliitunud Cristiano Ronaldost saab Premier League'i ajaloo kõige paremini tasustatud jalgpallur. 

Sellise väitega tuli lagedale väljaanne The Telegraph, kelle andmetel jääb Punaste Kuraditega 2+1 lepingu sõlminud portugallase nädalatasu 654 000 euro kanti.

Nõnda on ta pika puuga Premier League'i kõige suuremapalgalisem mängija: Ronaldole järgnevad selles arvestuses Manchester City staar Kevin De Bruyne (450 000 eurot nädalas) ja Unitedi väravavaht David de Gea (437 000 eurot nädalas). 

400 000 euro piiri ületavad veel ka City suvine täiendus Jack Grealish ning kaks värsket Unitedi meeste Jadon Sancho ja Rahael Varane. 

Üüratust palgast hoolimata ei jõua Ronaldo oma tasuga Messile lähedalegi. Olude sunnil Barcelonast Pariisi kolinud argentiinlane pistab Saint-Germaini klubis iganädalaselt taskusse ligikaudu 1,17 miljonit eurot.

Kui Messi võib oma uue koduklubi eest debüteerida juba täna, siis Ronaldo taasdebüüti tuleb veidi oodata: kõige tõenäolisemalt jookseb portugallane punases särgis taas väljakule 11. septembril Newcastle Unitedi vastu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles