Vipsi võimalus? Jaapani talent ei tea, kas jätkab F1-sarjas

Christopher Krutto
Copy
Yuki Tsunoda.
Yuki Tsunoda. Foto: HOCH ZWEI/Pool/Peter Fox/Scanpix

Jaapani vormelisõitja Yuki Tsunoda võistleb tänavu esimest hooaega F1-sarjas, kuid ei tea, kas tuleval hooajal suudab oma kohta hoida.

AlphaTauris sõitva jaapanlase hooaeg on olnud keeruline ja seetõttu puudub tal kindlus selle üle, kas tuleval hooajal õnnestub tiimi jääda või ei. Tema põhiliseks konkurendiks kohale kuninglikus võidusõidusarjas on eestlane Jüri Vips.

«Ma pole kindel, aga see teade ei tule kindlasti sellel nädalal,» kirjeldas Tsunoda oma F1-s jätkamise võimalusi portaalile RacingNews365. «Ma arvan, et minu võimalused on 50-50. Need suurenevad või kahanevad selle pärast, et mul on ebastabiilne hooaeg,» jätkas 21-aastane jaapanlane.

«Lepingupikenduse teenimiseks pean näitama häid tulemusi ja olema stabiilsem ning samm-sammult arenema. Vahel näitan häid tulemusi, aga muutun siis jälle väga ebastabiilseks. Eks ole näha,» rääkis Tsunoda.

AlphaTauri piloot vastas maineka Saksamaa väljaande Motorsport-Totali poolt kirjutatud artiklile, mille alusel pidanuks tema jätkamine AlphaTauris saama selgeks sel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles