Pettunud Teppan: järjekordne EM, pärast mida tahaks Eestist võimalikult kiiresti jalga lasta

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Renee Teppan.
Renee Teppan. Foto: Sander Ilvest

Eesti võrkpallikoondise energiapomm Renee Teppan oli pärast 2:3 kaotust Horvaatiale sügavalt pettunud. Mõistetav, sest koduselt turniirilt taheti kindlasti edasi pääseda, nüüd on see lootus põhimõtteliselt kustunud. 

«Järjekordne EM, pärast mida tahaks Eestist võimalikult kiiresti jalga lasta. Järjekordselt on tunne kehva ja järelikult tase pole lihtsalt piisav, et alagrupist edasi minna,» viitas Eesti parimana 29 punkti toonud Teppan, et poolehoidjate ees jäädi häbisse. 

Mäng muutus pärast kolmandat geimi. 0:2 kaotusseisu jäänud Horvaatia vahetas diagonaalründajat ja vangerdus tõi edu. Külalised võitsid järgnevad kolm vaatust ja kogu mängu 3:2. 

«Mingil hetkel lagunesime võistkonnana koost. Ei saa öelda, et polnud võitlust lõpuni, aga kaotasime jälle närvi. Horvaatia ajas oma asja algusest lõpuni. Midagi erilist nad ei teinud, aga täna piisas,» märkis Teppan. 

«Meil on võistkonnas erinevad karakterid. Mõni läheb närvi, teine tõmbub endasse. Leidub igasuguseid variante. Paratamatult võistkond selle arvelt kannatab. Mina ise samamoodi. Ma ei süüdista kedagi teist, vahepeal iseennast eelkõige. S**t tunne on!»

Teoreetiliselt on edasipääsu võimalus säilinud, ent selleks tuleks neljapäeva alistada olümpiavõitja Prantsusmaa. 

«Ma pole tabelile keskendunud. Keskendusin meie asjadele. Ma ei tea... Kindlasti võlgneme publiku selle, et paneme nii palju, kui sees on. Raske on täna õigeid sõnu leida. Hästi mark on!»

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles