Alliku tõsine vigastus nõuab kupüüre ka alaliidu rahakotist

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Foto 2021. aasta septembrist: Eesti võrkpallikoondislane Karli Allik sai EMil vigastada ning oli sunnitud vahele jätma kogu klubihooaja.
Foto 2021. aasta septembrist: Eesti võrkpallikoondislane Karli Allik sai EMil vigastada ning oli sunnitud vahele jätma kogu klubihooaja. Foto: Sander Ilvest

Võrkpalli EMi avamängus põlve vigastanud Eesti rahvusmeeskonna nurgaründaja Karli Alliku sai tõsise hoobi, kui trauma lähemal uurimisel selgus, et see osutus esialgsest tõsisemaks. Omamoodi hoop on see sealjuures ka meie alaliidu rahakotile.

Esmalt aga Allikust. Nimelt tuvastati tal esialgu põlvekedra dislokatsioon, mille eeldatav taastumisaeg jäänuks kolme kuu kanti. Lähemal vaatlusel selgus aga, et lisaks on purunenud ristatisidemed, mis tähendab, et nurgamees jääb palliplatsilt eemale vähemalt kuueks kuuks.

Alliku jaoks tuli vigastus äärmiselt halval hetkel, kuna mullu maakeeli kommiraha eest Saksamaa kõrgliigasse Königs Wusterhauseni Netzhoppersisse siirdunud mängumees teenis tänavuseks aastaks korraliku lepingu Saksamaal medalite pärast võitleva Frankfurdi United Volleyga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles