Messi sai Pariisis viimaks rahu

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Benoit Tessier

10. augustil Pariisi lennanud ning paar päeva hiljem ametlikult sealse suurklubi Saint-Germaini mängijaks saanud Lionel Messi sai Prantsusmaa pealinnas viimaks oma koju kolida.

Siiani perega Le Royal Monceau luksushotellis resideerunud argentiinlane kolis Pariisi luksusrajooni Neuilly-sur-Seine'i, kus ta üürib 300-ruutmeetrist elamut.

Prantsusmaa meedia teatel on tegemist kahekorruselise majaga, kus on neli magamistuba ning pisike, ent privaatne aed. Eraldatus olevat tähtmängija jaoks üks tähtsamaid aspekte, tiimi- ja koondisekaaslane Angel Di Maria avalikustas juba mõned nädalad tagasi kodumaa meediale, et Messil on hotellielust juba kõrini.

Hotellist ära kolimise nimel oli Messi koos oma perega nõus loobuma ka mõningatest esialgsetest soovidest: kõige suurem kompromiss tehti väidetavalt sisebasseini osas. Seda uues majapidamises lihtsalt pole. 

RMC Spordi teatel maksab Messi elamise eest kuus veidi alla 20 000 euro, mis on tema palga juures muidugi kommiraha. Nimelt teenivat PSGga kaheaastase lepingu allkirjastanud Messi oma kontrahti jooksul orienteeruvalt 40 miljonit eurot. 

Kuupalgaks ümberarvutatuna teeks see ca 2,98 miljonit eurot.

Nädalapalgaks ca 734 000 eurot.

Päevapalgaks ca 105 000 eurot. 

Tunnipalgaks ca 4376 eurot.

Ehk uue häärberi jaoks tarviliku mammona ajab Messi põhimõtteliselt kokku juba viie tunniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles