BLOGI JA GALERII ⟩ Flora kaotas Partizanile, Seppik kukkus kokku

Christopher Krutto
Copy

Tallinna FC Flora pidi Serbias tunnistama Konverentsiliiga alagrupimängus Belgradi Partizani 0:2 paremust. Mängu kõige šokeerivamaks hetkeks oli, kui Flora kaitsja Markkus Seppik väljakul kokku kukkus. Kuidas kohtumine täpsemalt kulges, saab lugeda blogist.

Enne mängu:

Flora suundub tõenäoliselt oma alagrupiturniiri raskeimale mängule ilma esiründaja Rauno Sappinenita, kes vigastas viimases liigamängus Viljandi Tuleviku vastu õlga. «Mängisime eelmine aasta Zagrebis Raunota. Kindlasti see muudab natuke meie rünnakut, aga samas [Rauno] Alliku on näidanud, et ta on heas vormis. Võistkonnale on see hea võimalus õppida toime tulema ja harjuda korraks sellega, kui Sappineni pole. Nii oluline, kui ta ka pole, me ei saa alati loota ainult tema peale. Peame leidma uued käigud ja võimalused, kuidas tema puudumist kompenseerida,» rääkis peatreener Jürgen Henn mängueelsel pressikonverentsil.

Milline on Partizani mäng võrreldes Gentiga? «Mängustiililt erinevad. Klassi mõttes mõlemad paberil väga tugevad. On selge, kes on tugevam võistkond. Mängustiililt soovivad kindlasti rohkem mängu kontrollida läbi lühikeste söötude ja kombinatsioonide – väga palju improviseerivad väljakul, liiguvad palju. See teeb nende markeerimise väljakul natuke keerulisemaks. Sellist kindlat mustrit on raskem välja tuua. Neil on selge suund ja mängustiil, kuidas mängivad, aga selle sees on nad väga liikuvad,» kirjeldas Henn homset vastast.

Loe Henni pikemaid kommentaare SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles