Ferrari kinnitas, et on Lewis Hamiltoni vastu huvi tundnud

Postimees Sport
Copy
Lewis Hamilton (paremal) ja praegu Ferrari tiimi kuuluv Charles Leclerc.
Lewis Hamilton (paremal) ja praegu Ferrari tiimi kuuluv Charles Leclerc. Foto: Andrew Couldridge/REUTERS/Scanpix

Endine Ferrari tiimipealik Stefano Domenicali kinnitas, et läbi aegade edukaim vormelitiim tundis aastate eest huvi Lewis Hamiltoni vastu. Samas jäid mõlemad osapooled kidakeelseks, kui uuriti, miks tehingust asja ei saanud.

Intervjuus Sky Sportsile teatas Hamilton, et ei tea, miks ei saanud asja mõne aasta eest sahistatud üleminekust Ferrarisse. «Ma ei tea kunagi täpselt, miks seda ei juhtunud. Soovin neile kõike head ja kulutan aega, et takistada neil meistritiitlit võitmast,» naljatles Hamilton, kel on kuni 2023. aastani kehtiv leping oma praeguse tiimi Mercedesega.

Aastatel 2008–2014 Ferrari tiimipealik olnud Stefano Domenicali kinnitas, et Hamiltoni öeldu vastab tõele. «Ferrari tahtis Hamiltoni. Me arutasime seda,» ütles Domenicali Skyle. See tähendab, et ilmselt proovis Itaalia meeskond britti endale näpsata veel enne, kui ta sõlmis lepingu Mercedesega.

Sarnaselt Hamiltoniga ei tahtnud ka Domenicali öelda, miks lepingust asja ei saanud. Hamilton naljatles intervjuus vaid, et tal on küll Ferrari autosid, millega ta sõidab, kuid ta ei sõita nende tiimi eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles