Jalgpalli MM-valikmäng peatati huligaanitsenud fännide tõttu 20 minutiks

Postimees Sport
Copy
Poola mängija Karol Swiderski (vasakul) lõi kohtumise ainsa värava, kuid tema ja kogu Poola koondis sai pärast seda tunda Albaania fännide pahameelt.
Poola mängija Karol Swiderski (vasakul) lõi kohtumise ainsa värava, kuid tema ja kogu Poola koondis sai pärast seda tunda Albaania fännide pahameelt. Foto: Franc Zhurda/AP Photo/Scanpix

Teisipäeval toimunud Albaania ja Poola jalgpalli MM-valikmängus tuli kohtumine 20 minutiks peatada, sest eduseisu haaranud poolakaid hakati tribüünilt loopima joogitopside ja muude esemetega. Lõpuks võitis kohtumise siiski 1:0 Poola.

Kohtumise ainsat väravat oodati pikalt, väravavõrku sahistas 77. minutil Karol Siwderski. Kohe pärast seda tabas Poola mängijaid Tiranas viibinud fännide pahameel, nende suunas hakati viskama joogitopse.

Mõned poolakad said tribüünilt visatud esemetega ka pihta, kuid midagi tõsist nendega ei juhtunud. Kui mäng pärast sunnitud pausi veel veerand tundi jätkus, siis visati mängijate poole veel esemeid, kuid kohtumine mängiti edasiste vahejuhtumiteta lõpuni.

«Pärast väravat lendasid meie poole täis pudelid, see oli natuke ohtlik. Aga me tulime tagasi väljakule ja lõpetasime mängu,» ütles Poola koondise kapten Robert Lewandowski pärast mängu.

Teiseski I-grupi mängus läks eile madinaks. Wembleyl toimunud Inglismaa ja Ungari kohtumisel toimus intsident vaid tribüünidel ja mänguseisakuks põhjust polnud.

Alagrupi seis on aga põnev: juhib Inglismaa, Poola jääb neist maha kolme punktiga. Ometi on võimalus alagrupist edasi pääseda ka Albaanial, Ungari võimalused on pigem teoreetilised. Alagrupis on statisti rolli jäänud Andorra ja San Marino.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles