Brooklyn Nets eemaldas meeskonnast vaktsiiniskeptilise superstaari

Postimees Sport
Copy
Kyrie Irving (vasakul), Kevin Durant (paremal istumas).
Kyrie Irving (vasakul), Kevin Durant (paremal istumas). Foto: JASON SZENES/EPA/Scanpix

NBA korvpallimeeskonna Brooklyn Netsi tähtmängija Kyrie Irving pole ennast vaktsineerinud ning klubi otsustas mehe kuni kaitsepookimiseni oma nimekirjast eemaldada.

Klubi teatas, et neil polnud New Yorgis kehtestatud koroonareeglite tõttu muud valikut. Määrus sätestab, et kõik avalikel üritustel osalevad täiskasvanud peavad olema vaktsineeritud. Irving ei osale meeskonna treeningutel, rääkimata põhiturniiri mängudest.

«Ta pidi otsuse tegema ja ta on selle teinud,» kommenteeris Netsi tegevjuht Sean Marks Irvingu juhtumit, teatades, et mees ei soovi jätkuvalt koroonavaktsiini.

Irving pole pelgalt vaktsiinivastane, vaid ka lameda Maa teooria pooldaja. Kui Irvingu personaalsed küsimused kõrvale jätta, paneb tema puudumine väga suure põntsu Netsi hooajale.

Netsi teine tähtmängija ja Irvingu hea sõber Kevin Durant sõnas hooajaeelsel pressikonverentsil, et meeskond tunneb kindlasti Irvingust puudust. «Teame, et peame temata ilmselt palju hakkama saama. Samas loodame, et ta saab peagi taas meiega platsile joosta,» sõnas Durant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles