NBA vaktsineerimis-tralli taustal on NHLis õla alla pannud praktiliselt kõik mängijad

Postimees Sport
Copy
Hooaja avakohtumine Tampas. Pittsburgh Penguins esindav Bryan Rust (vasakul) ja NHLi meisterklubi Tampa Bay Lightningu mängija Steven Stamkos (paremal). Sarnaselt 99% NHLi mängijatest on ka need mehed läbinud vaktsineerimiskuuri.
Hooaja avakohtumine Tampas. Pittsburgh Penguins esindav Bryan Rust (vasakul) ja NHLi meisterklubi Tampa Bay Lightningu mängija Steven Stamkos (paremal). Sarnaselt 99% NHLi mängijatest on ka need mehed läbinud vaktsineerimiskuuri. Foto: Kim Klement/USA TODAY Sports/Scanpix

Põhja-Ameerika spordiliigades on koroonareegleid keeratud järjest karmimaks. Paljud neist on alanud hooajal kehtestanud nõude, kus kaitsepoogitud peavad olema kõik spordialaga kokku puutuvad persoonid, mängijaid on sellest nõudest esialgu säästetud. Küll aga on jäähokiliigas NHL vaktsiinile õla alla pannud 99 protsenti mängijatest, vaid neli hokimeest pole erinevatel põhjustel süsti saanud.

Viimastel päevadel on palju kõlapinda leidnud NBA korvpalluri Kyrie Irvingu juhtum, kes on vaktsiiniskeptik ning nüüdseks on tema koduklubi ta mängijate nimekirjast eemaldanud, kuniks mees ringi mõtleb. NHL sai aga täna teatada sõnumi, et nende mängijatest on praktiliselt kõik kaitsepoogitud.

«Meie vaktsineerimisega hõlmatus on uskumatu. Neli mängijat, mitte neli protsenti mängijatest, on veel vaktsineerimata. Kõik ametnikud on vaktsineeritud, lisaks ka kõik inimesed, kes võivad mingilgi moel sportlastega kokku puutuda,» ütles NHLi juht Gary Bettman.

Läinud ööl toimusid ka esimesed põhihooaja mängud. Pittsburgh Penguins alistas 6:2 valitseva meisterklubi Tampa Bay Lightningu ja Vegas Golden Knights 4:3 Seattle Krakeni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles