Raplaga liitus Kesk-Euroopas särama löönud ameeriklasest keskmängija

Postimees Sport
Copy
Demajeo Wiggins.
Demajeo Wiggins. Foto: bgsufalcons.com

Rapla Avis Utilitas teatas, et nende viimane korvialune pusletükk on ametlikult paigas – selleks hooajaks on leping allkirjatatud 24-aastase 206 cm pika keskmängija Demajeo Wigginsiga.

USAst pärit mängumees alustas hooaega Tsehhi kõrgliigas, kus jõudis kuue mängu keskmised näitajad mängida päris kõrgeks - 22,2 punkti, 12,8 lauapalli, 1,8 resultatiivset söötu ja 1,5 vaheltlõiget.

Klubi mänedžer Jaak Karp kinnitas, et oldi valmis ka uue mängijata hakkama saama, kuid avanenud võimalust mängijat välja osta ei saanud jätta kasutamata. «Demajeo liitumisega on lõpuks peatreeneri soovitud nelja mehe rotatsioon 4 ja 5 positsiooni peal koos. Olime juba valmis mänguplaani ümber tegema ja vajadusel ilma konkreetse keskmängijata meeskonna komplekteerima kui tekkis võimalus Wiggins Tšehhi klubilt välja osta.

Nüüd saame öelda, et meil on ikkagi ka keskmängija olemas, kes Tšehhi liigas tegi septembri lõpus isegi ühe 30 punkti + 12 lauapalli mängu. Lisaks kinnitab taustainfot ka tema esimene päev Raplas, tegemist peaks olema ka persoonina Raplasse sobiva mängijaga,» ütles Karp Rapla korvpallimeeskonna Facebooki lehel.

Rapla on Paf Eesti-Läti liigas tänavu peetud kolmest mängus võitnud ühe. Eelmisel nädalal alistati kodusaalis 90:85 Rakvere Tarvas. Rakvere jaoks oli tänane mäng eriti nukker, sest raskelt sai vigastada mängujuht Bunyon Devell Tyson Jr.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles