Flora peatreener andis oktoobri alguses platsil kokku kukkunud Seppiku kohta uut informatsiooni

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Meedikud tegelemas platsil kokku kukkunud Markkus Seppikuga.
Meedikud tegelemas platsil kokku kukkunud Markkus Seppikuga. Foto: ANDREJ CUKIC

Valitsev Eesti jalgpallimeister Tallinna FC Flora läheb täna õhtul Küprosel toimuva Konverentsiliiga alagrupikohtumises vastamisi Famagusta Anorthosisega. Mõistetavalt pole seal kohtumiseks üles antud eelmises voorus keset mängu kokku kukkunud keskkaitsjat Markkus Sepikut

«Ta on nüüd vaikselt liitunud treeningutega. Praegu jäi [euromängule sõitnud meeskonnast] maha, aga täiendavad uuringud, mis Tallinnas tehti, olid kõik korras,» sõnas avas peatreeneer Jürgen Henn tausta. 

«Vastavalt enesetundele ja sõltuvalt sellest, kuidas ta ennast tunnab, hakkab [Markus] vaikselt treeningutega liituma. Eks me samm-sammult vaatame, kui palju koormusi tõstame ja kuidas ta ennast tunneb. Tema peab ennast hästi tundma. Alles siis saame rääkida mängimisest,» lausus juhendaja, kuid lisas seejärel, et päris probleemi tuumani veel jõutud pole. 

«Natukene on veel küsimärke. Selles suhtes, et uuringud olid korras, aga mingisugust valu ta tundis ja hingamisraskused olid. Arstid ei osanud täpselt öelda, sest testid ja asjad olid korras,» sõnas Henn. 

Tulles aga Flora tänase vastase Anorthosise juurde, siis teoorias peaksid nad olema rohevalgete nõrgimad oponendid. Paraku vaevab florakaid aga just selle kohtumise eel enim muresid.

Peaaegu kõik muremõtted on seotud klubi laatsaretiga, kus Seppik on paraku üks nimi paljudest. Peatreener Henn võttis selle demonstreerimiseks eile pressikonverentsi alguses taskust välja ka traumadega kimpus olevate meeste nimekirja.

«Meil on küsimärgid [Rauno] Alliku, Kostja (Konstantin Vassiljev - toim.) ja [Martin] Miller. Tänane (kolmapäevane – toim.) trenn ja homne hommik näitab, mis seisus nad on. Alliku ja Miller on pigem terved, aga neil on olnud päris pikk mängupaus taga ja selles mõttes ei saa öelda, et nad on 100 protsenti valmis,» alustas Henn.

Lisaks neile leidus traumanimekirjast veel Michael Lilander, kes pole veel täielikult Paide vastu saadud puukast toibunud ja Marco Lukka, kes vigastas nädala alguses kanda.

Flora ja Anorthosise kohtumine Küprosel algab täna kell 19.45 ning Postimees teeb sellest otseblogi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles