Klopp läks jälle ajakirjanikuga raksu: ma ei ole sulle mingi kutsikas!

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Jürgen Klopp intervjuud andmas.
Jürgen Klopp intervjuud andmas. Foto: Sebastian Räppold/Matthias Koch via www.imago-images.de/Scanpix

Liverpooli peatreeneri Jürgen Kloppi suhted meediaga on kõikuvad. Teinekord annab sakslane eufoorilisi intervjuusid, siis jälle aga saab ajakirjaniku küsimuse peale pahaseks. Viimane variant juhtus ka pärast 2:3 kaotust West Ham Unitedile.

Seni Inglismaa kõrgliigas kaotusteta püsinud Liverpool jäi võõrsil peetud mängus punktilisata. Kloppi sõnul on tal raske kaotusega leppida, kuid jalgpall on juba selline. «Kui sa oma võimalusi ära ei löö, siis teinekord võib mängu otsustada kohtunike tegevus,» kritiseeris ta vilemehi.

Kui ajakirjanik uuris, milliste kohtunike otsustega ta rahule ei jäänud, vastas Klopp: «Ma ei tea, kas tahan sellele küsimusele vastata, kui te isegi ei tea, millistest olukordadest räägin. Kas te ei arva, et Alissoni vastu tehti esimese värava puhul viga? Kas sinu töö on mitte omada arvamust? Ideaalne. Allisson mängis palli, kuid Ogbonna lõi talle vastu kätt. Sealt edasi põrkas pall juba väravasse. Samuti oli üks olukord, mis oli seotud Aaron Cresswelli ja Jordan Hendersoniga. Kohtunik võinuks seal teha teistsuguse otsuse,» ütles Klopp.

Cresswelli ja Hendersoni olukorra puhul kohtunik viga ei vilistanud, kuid VAR vaatas intsidendi üle kui potentsiaalse punase kaardi olukorra. Karistust West Hami mängijale siiski ei järgnenud. Ajakirjanik uuris, kas Kloppi hinnangul pidanuks Cresswell saama punase kaardi, kuid sai küsimusele nähvava vastuse. «Issand jumal. Ma ei ole sulle mingi kutsikas. Loodetavasti on sul endal ka arvamus olemas,» lajatas ta.

Alles hiljuti jättis Klopp ühe intervjuu pooleli, kui sai ajakirjaniku küsimuse peale pahaseks. Meistrite liiga mängu järel häiris teda küsimus tema ja Madridi Atletico peatreeneri Diego Simeone suhete kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles