Enne Kontaveiti toetanud tenniselegend otsustas viimasel hetkel oma võitjaennustust muuta

Karl-Joosep Küngas
Copy
Barbora Krejcikova.
Barbora Krejcikova. Foto: Rob Prange/Scanpix

Möödunud nädalal arutlesid naiste tennise elavad legendid Chris Evert ja Martina Navratilova, kes võiks võita sel hooajal WTA aastalõputurniiri. Navratilova pani esialgu enda panuse Anett Kontaveiti peale, ent on nüüd viimasel hetkel vaatamas eestlanna konkurentide suunas.

Kui nädal tagasi pidas Navratilova Kontaveiti selgeks soosikuks, sest ta on WTA-sarja hetkel kuumim mängija, olles võitnud mitmeid turniire järjepanu, siis nüüd on tal hoopis teine lähenemine. Tšehhi tenniselegend hindab Mehhikos hoopis paremateks Iga Swiateki ja Barbora Krejčíková võimalusi.

«Mehhikos valitsevad olud teevad mängimise keerulisemaks. Hea tehnikaga mängijal on selgelt eelis, sest iga eksimus võib kalliks maksma minna. Usun, et naised, kes kasutavad palju topspini, löövad Mehhikos tänavu paremini läbi ja suudavad mänge kontrollida. Samas tugeva löögiga naised võivad punkte kiiremini lõpetada,» analüüsis Navratilova.

«Eks otsustavaks saabki, kes suudab enda tehnikat siin keskmäestikus hoida. Sestap paneksin enda panuse Krejčíková või Swiateki peale.»

Juba tänasest saab näha, kas Navratilova peab kahetsema, et ta muutis enda pakkumist või mitte. WTA aastalõputurniirile annavad avalöögi just Anett Kontaveit ja Barbora Krejčíková vastasseis. Postimehe vahendusel saab seda jälgida otseblogis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles