Oostende peatreener kaitses Kalevit: nii kvaliteetse tiimi vastu ei piisa vaid enda heast esitusest

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kalev/Cramol ei tekkinud Oostende vastu variantigi.
Kalev/Cramol ei tekkinud Oostende vastu variantigi. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskond teenis Meistrite liiga šokeeriva kaotuse: võõral väljakul jäädi lausa 33 punktiga alla Oostendele. Belgia klubi peatreener Dario Gjergja oli aga kohtumise järel väga vaoshoitud. 

«Teate, me mängisime väga hea võistkonna vastu. Kalev võitis just Moskva CSKA-d, see tähendab, et neil on kvaliteeti. Sellise tasemega võistkonna vastu ei piisa ainult enda heast mängust,» viitas Gjergja pressikonverentsil, et Kalevil oli kehv õhtu. 

Samas kiitis horvaadist treener ka enda hoolealuseid. «Võib-olla neli-viis minutist mängust läksid veidi untsu, aga ülejäänud aja hoidisime väga ühtlast taset. Kõige tähtsam oli, et me võitlesime absoluutselt kõik olukorrad lõpuni. Suhtumine oli väga eeskujulik.»

Oktoobri lõpus Tallinnas peetud omavaheline lahing oli hoopis teise iseloomuga. Oostende teenis küll ka siis võidu, ent pigem vastu mängukäiku, lisaajal. Mis oli võrreldes paari nädala tagusega teistmoodi?

«Peamiselt parandasime kaitsemängu, neil oli kolmeste tabavusprotsent väga madal. Tallinnas viskasid nad imeliselt. Kalev elabki peamiselt kaugvisete peal. Kui need ära võtta, võimegi edukad olla,» arvas 17 silma kogunud Servaas Buysschaert. 

F-alagrupis, kus Kalev langes viimaseks, jätkuvad mängud 7. detsembril, mil võõrustame Strasbourgi. Alagrupiturniirile tõmmatakse joon alla 21. detsembril. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles