De Gea Manchester Unitedi nigelast vormist: me ei oska palliga midagi peale hakata

Christopher Krutto
Copy
David De Gea oli valusa kaotuse järel sõnatu.
David De Gea oli valusa kaotuse järel sõnatu. Foto: imago images/PRiME Media Images/Scanpix

Manchester Unitedi jalgpalliklubi pole viimastel nädalatel head minekut näidata suutnud ja seetõttu sai sule sappa ka peatreener Ole Gunnar Solskjär. Meeskonna väravavahi David De Gea sõnul on meeskonna mäng olnud alla igasuguse arvestuse.

«See, kuidas me täna mängisime, oli häbiväärne,» ütles De Gea pärast eilset 1:4 kaotust Watfordile BBC Sportile antud intervjuus. «Esimene poolaeg oli väga halb. See pole aksepteeritav, et see klubi ja need mängijad on sellisel tasemel. See on järjekordne õudusunenägu. Meil on olnud mõned raskused, aga ma ei oska midagi öelda,» oli De Gea pettunud.

«Ma olen olnud selle klubiga rasketes hetkedes, aga praegu oleme raskes olukorras – me ei tea, mida palliga pihta hakata, laseme palju väravaid sisse. See on kohutav seis,» jätkas ta.

Kuigi Solskjär jäi mängu järel ametist ilma, siis De Gea sõnul ei tohiks ainult treeneritele süüd panna. «Mängijad on väljakul ja peavad väravaid lööma ning võitlema. Peame endale otsa vaatama ka klubi ja fännide eest rohkem anda. Raske on öelda, miks selline esitus tuli – ma ei oska midagi öelda,» rääkis De Gea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles